Organisatie en Contact

De adresgegevens van de Protestantse Kerkgemeente te Tubbergen zijn als volgt:

Predikant:
Ds. Esther Scheer-Weijenberg
Email de predikant

Bereikbaarheid en beschikbaarheid

Als u contact met mij wilt opnemen, kan dit via telefoonnummer: 06-17080673   (Indien ik niet in de gelegenheid ben uw oproep aan te nemen, spreek dan gerust de voicemail in of stuur een (app-)bericht. Ik bel of bericht u dan z.s.m. terug. Ik ben ook bereikbaar op het bovenstaande e-mail adres.

Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik werkzaam vanuit De Delle, op woensdag werk ik thuis. Vanwege mijn parttime aanstelling is vrijdag mijn vrije dag. Op deze dag ben ik niet beschikbaar. Bij een situatie van overlijden, kan uiteraard contact mij worden opgenomen.

Kerkgebouw Tubbergen

de Protestantse kerk:
ds. R. Hattinkstraat 2
7651 CL Tubbergen

Naast de kerk in Tubbergen staat het verenigingsgebouw de Delle. Dit gebouw biedt velerlei mogelijkheden tot het houden van vergaderingen, besprekingen, bijeenkomsten en zang- en toneeluitvoeringen. Reserveringen altijd in overleg met de beheerders.

De Delle (Tubbergen):
ds. R. Hattinkstraat 4
7651 CL Tubbergen

06-23 05 38 81

In Tubbergen wordt wekelijks de zondagse eredienst gehouden in de Protestantse kerk; wisselend om 10.00u en 10.30u.

De kosters / beheerders zijn:
mw. F. Willems-Wevers,
Hardenbergerweg 64
7651 LM Tubbergen
Telefoon:
06-23 05 38 81

Bruinehaar / het Dorpshuis:
Gravenlandweg 18,
7675 TC Bruinehaar
0546 681588

In Bruinehaar wordt ééns in de twee weken de zondagse eredienst gehouden in het Dorpshuis, om 09.00 uur.

De koster is:
mw. S.Snijders-Flims
Gravelandweg 23
7675 TB Bruinehaar

Website beheerder:
Heeft u iets op- of aan te merken op de website? Een leuk verhaal, foto's of andere media? Stuur deze dan naar de website beheerder zodat een en ander geplaatst kan worden op de website om deze actueel te houden.
Uw reactie kunt u sturen naar de website beheerder Erik Holsbrink.