contact
Stempel Protestantse kerk Tubbergen
 

Oppasdienst

Kinderoppas

Alle kinderen zijn welkom in de kerk

Oppasdienst

Voor de leeftijd van 0 tot 4 jaar is er, tijdens de zondagse kerkdiensten om 10.00 uur in Tubbergen, standaard oppas aanwezig. Ook kinderen die ouder zijn maar nog niet deelnemen aan de kindernevendienst zijn welkom bij de oppas.

In de Delle wordt tijdens de kerkdienst met de kinderen gespeeld. Voor baby’s geldt dat we luiers verschonen, met ze rond lopen, of op een speelkleed leggen, maar ze kunnen er ook slapen.

Voor de kinderen is speelgoed aanwezig. Vaak wordt er gepuzzeld, gekleurd, gelezen, met potten en pannen of auto’s gespeeld, rijden de kinderen rond op een loop-auto of wandelen met de pop. Na afloop halen de ouders hun kinderen weer op uit de Delle.

Eén en soms twee personen passen op uw kleintjes vanaf ongeveer een kwartier voor de dienst tot het einde van de dienst, zodat u met een gerust hart de dienst kunt volgen. Ook tijdens de kerstochtenddienst is er oppas aanwezig. Er is speelgoed en een box voor de kleinsten, zodat zij zich kunnen vermaken. Uw kinderen zijn dus van harte welkom.

Wilt u informatie of wilt u misschien ook een paar keer per jaar oppassen, dan kunt u daarvoor terecht bij onze jeugdouderling Helma Holsbrink.

Kinderoppas in de 10.30 uur dienst in Tubbergen, kan geregeld worden …

Mochten er kerkgangers zijn die voor deze dienst gebruik willen maken van de kinderoppas, dan moet u hiervoor contact opnemen met onze jeugdouderling Helma Holsbrink, ( 0546-867448. Dit kan tot zaterdag 18.00 uur.

 De kinderoppas valt onder de verantwoordelijkheid van de ouder(s), mocht er tijdens de dienst iets zijn dan kan het zijn dat de ouder(s) geroepen worden uit de kerkdienst.