ZWO Kerstpakkettenactie Oost Europa

geplaatst op: 23-12-2018

Ook dit jaar willen we weer traditiegetrouw een kerstpakkettenactie houden voor een deel van de bevolking van Roemenië en Oekraïne. In samenwerking met kerk en een humanitaire stichting zullen in 11 plaatsen waarmee de Werkgroep contacten onderhouden, pakketten worden uitgedeeld. Naast het uitreiken van pakketten wordt er ook andere hulp verleend, zoals de aankoop van incontinentiemateriaal, medicijnen en andere eerste levensbehoeften. De kosten van een pakket voor de eerste levensbehoeften en medische hulp e.d. bedragen ook dit jaar €17,50.

U kunt uw financiële bijdrage overmaken op banknummer NL07RABO 0368.8448.54 onder vermelding van “kerstpakketten”. We kunnen op deze manier onze medemensen blijven voorzien van de voor hun zo broodnodige spullen.

Bij voorbaat dank hiervoor.

ZWO Tubbergen Bruinehaar, i.s.m. Stichting Werkgroep Oost-Europa Vriezenveen