Vrije plaatsen begraafplaats op het oude gedeelte

geplaatst op: 13-04-2018

Vrije plaatsen begraafplaats, oude gedeelte                                                         april 2018

Op onze begraafplaats aan de Hardenbergerweg zijn her en der verspreid meerdere plaatsen vrij. Dit betreft het oude gedeelte van de begraafplaats.

Om het onderhoud van de begraafplaats beheersbaar te houden om een ieder de gelegenheid te bieden in de buurt van de familie begraven te worden (indien zich dat voordoet), heeft het College van Kerkrentmeesters besloten de mogelijkheid te bieden één of meerdere van deze vrije plaatsen vooraf te reserveren.

Een overzicht van de vrije plaatsen hangt op het informatiebord aan het begin van de begraafplaats (oude gedeelte).

Indien u belangstelling heeft of nadere informatie wenst kunt u contact opnemen met;

Piet Klingeman (beheerder begraafplaats)

tel.       06-20360788

mail:    Piet

Johan Smoes (administrateur begraafplaats)