Samen loop voor Hoop

SAMENLOOP VOOR HOOP

Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 wordt in Tubbergen de SamenLoop voor Hoop gehouden. SamenLoop voor Hoop is een uniek evenement van KWF Kankerbestrijding, waarbij deelnemers 24 uur lang stilstaan bij kanker en samen lopen om het leven vieren. Met deze Samenloop wordt geld ingezameld, steken de lopers (ex)kankerpatiënten een hart onder de riem en is er aandacht voor en informatie over uiteenlopende aspecten van kanker.

De 24-uursloop is geen wedstrijd, maar een continue wandeling. Hierbij wisselen teamleden elkaar af. Er loopt altijd minstens één teamlid: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De totale opbrengst van de SamenLoop komt ten goede aan het wetenschappelijk kankeronderzoek dat het KWF financiert.

Ook als kerk willen we graag dit evenement ondersteunen en onze betrokkenheid tonen bij mensen die met de ziekte van kanker te maken hebben (gehad). Er is inmiddels een team gevormd dat bestaat uit zo’n 22 wandelaars. Dit is al een hele mooie groep en we zijn met voldoende wandelaars om mee te kunnen doen. Mocht je ook nog mee willen lopen, neem dan even contact op met Piet Klingeman of ds. Esther Scheer, wellicht kunnen we nog extra wandelaars aan het team toevoegen.

Het is dus de bedoeling dat we met elkaar geld gaan inzamelen om wetenschappelijk kankeronderzoek te financieren. Als team 111 ‘Geloven in Tubbergen’ moeten we daarom ook nadenken over de vraag op welke manier we ons kunnen laten sponseren en welke acties we kunnen gaan opzetten. Uiteraard is hierbij ook hulp van mensen die niet mee lopen van harte welkom. Heb je ideeën? Wil je helpen? Laat het ons weten!

Doneren voor de Samen loop voor Hoop en de KWF kan ook via onderstaande link

Team 111 Geloven in Tubbergen