contact
Stempel Protestantse kerk Tubbergen
 

Renovatie aula De Delle 2020 / update 19-12-2020 (foto's en tekst)

Renovatie aula De Delle 2020 / update 19-12-2020 (foto's en tekst)

geplaatst op: 01-01-2021

De aula in De Delle is inmiddels al zo'n 25 jaar in gebruik voor opbaringen en condoleances. In die 25 jaar is er veel veranderd als het gaat om de wensen die er zijn met betrekking tot het afscheid nemen van overledenen. En zoals we thuis van tijd tot tijd ons interieur aanpassen, zo was de aula inmiddels ook wel toe aan een verandering. Tijd voor een update (en een upgrade) dus! Maandag 9 november is bouwbedrijf Hulshof hiermee begonnen.

Renovatie aula voltooid

Er is heel wat werk verricht in de opbaarruimte en aula van De Delle. Slopers, timmermannen,stukadoors, elektriciens, schilders, vloerenleggers en stoffeerdeers zijn hier de afgelopen weken druk bezig geweest. Alle inspanningen hebben een indrukwekkend resultaat opgeleverd.
Meer nog dan voorheen kan de aula nu gebruikt worden als familiekamer waar de nabestaanden in alle rust bij de overledene kunnen zijn en afscheid kunnen nemen. Met deze vernieuwde aula hopen we de Protestantse gemeente, maar ook de heleTubbergse gemeenschap van dienst te kunnen zijn op momenten van rouw en afscheid.