Nieuwe geluidsinstallatie kerk update 27-10

geplaatst op: 06-10-2018

Begin oktober zijn Koos Prins en Johan Smoes begonnen met het aanleggen van de kabels voor de nieuwe geluidsinstallatie in onze kerk. Een aantal werkzaamheden kunnen we zelf doen.(om het zo betaalbaar mogelijk te houden).

De afgelopen week is  de installatie onze nieuwe geluidsinstallatie voltooid. Nadat onze vrijwilligers meer dan 600 meter kabels hebben aangelegd, heeft de fa Schaapsound alles definitief aangesloten en is alles opnieuw ingeregeld. Onze koster heeft voortaan ook een nieuwe plek in de kerk gekregen en kan alles bedienen vanaf een IPad. De geluidsinstallatie wordt onze kerk aangeboden door Stichting de Delle en een bijdrage van de Vrouwenvereniging. Iedereen hartelijk dank voor de bijdrage.

Namens het college van Kerkrentmeesters,

Piet Klingeman