Gerbert-Jan Hendriksen 25 jaar organist

geplaatst op: 06-04-2019

Gerbert-Jan Hendriksen 25 jaar organist

Op zondag 31 maart hebben we gevierd dat Gerbert-Jan Hendriksen een kwart eeuw organist is van onze gemeente. Sinds 1994 bespeelt hij het orgel in onze kerk en begeleidt hij onze kerkdiensten. Eerst samen met Ep Boers (tot 2002), later met Ineke Kobes en Harry Bos.

Na een mooie kerkdienst, waarin de lievelingsliederen van Gerbert-Jan werden gespeeld en gezongen, hebben we stilgestaan bij de afgelopen 25 jaar en hem een oorkonde van de Vereniging van Kerkrentmeesterlijk Beheer overhandigd.

Het was goed te zien dat velen de moeite hadden genomen om naar de Delle te komen en Gerbert-Jan te feliciteren. Een terechte waardering voor zijn inzet als organist!

De kerkenraad hoopt dat Gerbert-Jan nog vele jaren aan ons verbonden blijft als organist.