Bevestiging van drie kerkenraadsleden

In de dienst van 19 januari jl. zijn drie nieuwe ambtsdragers bevestigd. Bertine Wessels, JanPieter de Boer en Henk Wessels. Bertine Wessels wordt diaken en JanPieter en Henk ouderling. JanPieter zal zich daarbij specifiek bezig houden met de verdere ontwikkeling van het onderdeel ‘Inspiratie en Ontmoeting’.

In dezelfde dienst zijn Trijnie Vrielink, Helma Holsbrink en Ferdie Lubberman herbevestigd. Helma en Ferdie gaan hun tweede termijn in als kerkenraadslid en Trijnie de derde termijn.

De kerkenraad is blij met de nieuwe kerkenraadsleden en ook dat de zittende leden bereid zijn door te gaan met hun goede werk voor onze gemeente!

De kerkenraad kent nog diverse vacatures. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met een van de kerkenraadsleden.

Gert Ranter, Voorzitter Kerkenraad