Nieuws Protestantse kerk Tubbergen

Zondagsbrief 22 oktober 2017

Hallo,

Hierbij de link naar de zondagsbrief van 22 oktober 2017.

Zondagsbrief 22 oktober 2017

.De zondagsbrief kunt u lezen door op bovenstaande link te klikken

Bereikbaarheid vacante periode/Pastoraat

20-10-2017

Bereikbaarheid van de Protestantse Gemeente Tubbergen.

Mevrouw Rosée van der Kaap-Busscher uit Enschede is voor 15 uur per week aangesteld als pastoraal medewerkster.

Edukans Schoenmaatjes

Edukans Schoenmaatjes
van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau

In de maand oktober doet onze kerk mee met de actie Schoenmaatjes. Dit is een actie van Edukans, waarbij kinderen in Nederland een schoenendoos vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in landen als Ghana, Irak, Albanië, Sri Lanka en Moldavië.

Als kindernevendienst van de PKN Tubbergen proberen we in zoveel mogelijk schoenendozen te vullen. Met de hulp van andere gemeenteleden kunnen we nog meer schoenendozen vullen!

Nieuwe energiebesparende lampen in de kerk

13-10-2017

Nieuwe energiebesparende lampen in de kerk.

Bij de renovatie van de Delle is er extra aandacht geweest voor isolatie en het gebruik van spaarlampen. We hebben inmiddels geconstateerd dat er, ondanks een flinke uitbreiding van het gebruik, een behoorlijke besparing is te zien op het energieverbruik.

Oogstdankdienst zondag 5 november/ Kleding actie ZWO 4 november

Oogstdankdienst zondag 5 november/ Kleding actie ZWO 4 november

Op zondag 5 november houden we de jaarlijkse oogstdankdienst. De diaconie verzorgt in  samenwerking met de kindernevendienst fruitbakjes voor ouderen of zieken.

Gemeenteleden die geld of fruit willen geven voor deze oogstdankdienst kunnen dat op zaterdag 4 november tussen 10.00 en 11.00 uur inleveren bij de bekende adressen in Tubbergen (Delle), Bruinehaar (Dorpshuis) en Manderveen (fam. Webbink). Tevens kan er op deze adressen kleding ingeleverd worden voor de ZWO.

Vrijwilligersavond 20 oktober 2017

Beste vrijwilliger,

Ook dit jaar willen we je graag bedanken voor het werk dat je binnen de kerk/ De Delle doet. Dit willen we doen door middel van een vrijwilligersavond, een samenzijn van alle onmisbare, harde werkers.

Deze avond zal plaatsvinden op 20 oktober vanaf 19.30 uur tot ong. 22 uur, in De Delle.