Nieuws Protestantse kerk Tubbergen

Het tweede heilig (v) uurtje

31-07-2020

Vrijdagavond 24 juli kwamen we met een tiental gemeenteleden bij elkaar bij Renske en Robin van den Berg in Reutum. Bij binnenkomst werden we verwelkomd met maar liefst drie brandende vuren. Midden in de tuin vormden we een kring om één van de vuren en vertelde Renske kort iets over eten in de tijd van de Bijbel.

Kom mee naar buiten allemaal! Openluchtdienst 19 juli Foto's

15-07-2020

Op zondag 19 juli werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de weide achter De Delle.
We mochten veel gemeenteleden en gasten ontmoeten.

Het thema van deze dienst was 'Zoals verwacht, gaat alles anders'. Muzikale medewerking werd verleend door Frank Droste en Heleen Temmink.

Tubbergen meest gastvrije kerk van Overijssel?!

15-07-2020

Tubbergen meest gastvrije kerk van Overijssel?!
Wordt de Protestantse kerk van Tubbergen de meest gastvrije kerk
van Overijssel? Samen met negen ander kerken zijn we
genomineerd voor de prijs van meest gasvrije gemeente van Oost-
Nederland.

Geven voor de collectie via de smartphone, GIVT

15-07-2020

Het is niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas. Maar dit heeft een aantal nadelen. Naast de muntjes voor de wagentjes bij de supermarkt, kunt u bijvoorbeeld ook tijdens de dienst bij de collecte in de problemen komen.

Door gebruik te maken van deze app. Kunt u ook geven aan de collectes tijdens de online-kerkdiensten.