Nieuws Protestantse kerk Tubbergen

Aan tafel in de Delle

12-10-2019

Op vrijdag 27 sept. was de eerste maaltijd: de barbecue.

Met zo’n kleine 20 personen was het een gezellige boel en viel het eten erg in de smaak. Er was dan ook bijna niets over.

Op vrijdag 1 november kun je weer mee-eten in de Delle.

Deze keer staan er ovenschotels op het menu.

Actie4Kids Schoenendoos

12-10-2019

Van 6 oktober t/m 10 november doet de kindernevendienst van de PG Tubbergen mee met “Actie4Kids Schoenendoos” voor kinderen van 2 t/m 14 jaar.

Edukans is gestopt met actie schoenmaatjes, wij doen nu mee met de actie van GAiN (Global Aid Network) een christelijke hulpverleningsorganisatie die zich inzet voor mensen in nood.

ZWO kleding actie (9 november)

12-10-2019

Op zaterdag 9 november vindt een kledinginzameling plaats ten bate van enkele dorpen in Roemenië. Opbrengst van deze actie wordt onder andere in Roemeense dorpen onder de bevolking verdeeld. Daarnaast worden ook een kindertehuis, een ziekenhuis en een bejaardentehuis voorzien van kleding, beddengoed, dekbedden en medische apparatuur.

Oogstdankdienst zondag 10 november

12-10-2019

Op zondag 10 november houden we de jaarlijkse oogstdankdienst. De diaconie verzorgt in samenwerking met de jeugd en kindernevendienst, fruitbakjes voor ouderen of zieken.

Wandeling springendal 12 oktober 2019

Foto's van de wandeling op 12 oktober 2019

Een nieuw seitzoen

30-09-2019

Een nieuw seizoen

Dit jaar gaan we voor het eerst ook werken met een activiteitenprogramma en een bijbehorend activiteitenboekje. De commissie Inspiratie en Ontmoeting heeft een prachtig programma samengesteld dat u kunt vinden in het boekje dat u samen met de Ringsproak ontvangt. Een mooi en inspirerend seizoen toegewenst!