Nieuws Protestantse kerk Tubbergen

Spelletjesmiddag voor de ouderen, 26 mei in De Delle

04-05-2019

Op zondag 26 mei organiseren de jongeren van onze gemeente een spelletjesmiddag voor de ouderen uit de buurt.

Kaarsenzakken Samenloop voor Hoop

18-05-2019

Tijdens de SamenLoop voor Hoop is de Kaarsenceremonie. Rondom het parcours staan duizenden kaarsenzakken met persoonlijke wensen en gedachtes. Een indrukwekkende zee van lichtjes delen de emoties en geven de warmte van herdenken, vertrouwen en hoop.

Samen loop voor Hoop

06-04-2019

SAMENLOOP VOOR HOOP

Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 wordt in Tubbergen de SamenLoop voor Hoop gehouden. SamenLoop voor Hoop is een uniek evenement van KWF Kankerbestrijding, waarbij deelnemers 24 uur lang stilstaan bij kanker en samen lopen om het leven vieren. Met deze Samenloop wordt geld ingezameld, steken de lopers (ex)kankerpatiënten een hart onder de riem en is er aandacht voor en informatie over uiteenlopende aspecten van kanker.

De 24-uursloop is geen wedstrijd, maar een continue wandeling. Hierbij wisselen teamleden elkaar af. Er loopt altijd minstens één teamlid: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.