Nieuws Protestantse kerk Tubbergen

Renovatie kerk 2018

25-05-2018

Renovatie kerk

Bouwbedrijf Hulshof uit Tubbergen gaat vanaf week 21 starten met de renovatie van onze kerk. Jaren geleden is de binnenzijde gerenoveerd, nu is de buitenzijde aan de beurt.

Update 16-6-2018

Buitenstoelen De Delle

25-05-2018

Woensdag 23 mei als schenking van de vrouwenvereniging en de Stichting Sportief Bewegen 80 buitenstoelen gekregen.

Vrijdag komen er nog 10 buitentafels bij. Waarvoor onze hartelijke dank.

Ds. Esther Scheer-Weijenberg heeft beroep van PKN-Tubbergen aanvaard.

16-05-2018

Ds. Esther Scheer-Weijenberg heeft beroep van Protestantse Gemeente Tubbergen aanvaard

Ds. Esther Scheer-Weijenberg (34) uit Glanerbrug heeft op zaterdag 12 mei jl. het beroep dat door de Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Tubbergen op haar is uitgebracht, aanvaard.

Bereikbaarheid vacante periode/Pastoraat

19-05-2018

Bereikbaarheid van de Protestantse Gemeente Tubbergen.

Mevrouw Rosée van der Kaap-Busscher uit Enschede is voor 15 uur per week aangesteld als pastoraal medewerkster.

Vrije plaatsen begraafplaats op het oude gedeelte

19-05-2018

Vrije plaatsen begraafplaats, oude gedeelte                                                         april 2018

Op onze begraafplaats aan de Hardenbergerweg zijn her en der verspreid meerdere plaatsen vrij. Dit betreft het oude gedeelte van de begraafplaats.