Nieuws Protestantse kerk Tubbergen

Ringviering om door een ringetje te halen

22-06-2019

De Protestantse gemeenten uit Denekamp, Oldenzaal, Ootmarsum,Tubbergen en Denekamp hielden een gezamenlijke Ringviering. 't Stift was het decor en de weersomstandigheden waren dusdanig dat de viering in de buitenlucht gehouden kon worden. Achter de Stiftskerk waren alle stoelen tot de laatste plek bezet en moesten er nog extra zitplaatsen worden gerealiseerd.

Nieuwe collega

20-06-2019

Nieuwe collega

Op zondag 9 juni mochten we Joke Teding – van Berkhout – Fabius welkom heten in onze gemeente en haar als kerkelijk werker bevestigen.

Gezellige afsluiting van het kinder- & jeugdwerk seizoen!

15-06-2019

aan de kinderen van de kindernevendienst, jeugdkerk & 18+ groep

Wat kunnen we weer terugkijken op een mooi en fijn seizoen!

Daarom leek het ons een leuk idee om voor de zomervakantie nog een

keer bij elkaar te komen voor een gezellige activiteit en BBQ.

Kaarsenzakken Samenloop voor Hoop

02-06-2019

Tijdens de SamenLoop voor Hoop is de Kaarsenceremonie. Rondom het parcours staan duizenden kaarsenzakken met persoonlijke wensen en gedachtes. Een indrukwekkende zee van lichtjes delen de emoties en geven de warmte van herdenken, vertrouwen en hoop.

Samen loop voor Hoop

06-04-2019

SAMENLOOP VOOR HOOP

Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 wordt in Tubbergen de SamenLoop voor Hoop gehouden. SamenLoop voor Hoop is een uniek evenement van KWF Kankerbestrijding, waarbij deelnemers 24 uur lang stilstaan bij kanker en samen lopen om het leven vieren. Met deze Samenloop wordt geld ingezameld, steken de lopers (ex)kankerpatiënten een hart onder de riem en is er aandacht voor en informatie over uiteenlopende aspecten van kanker.

De 24-uursloop is geen wedstrijd, maar een continue wandeling. Hierbij wisselen teamleden elkaar af. Er loopt altijd minstens één teamlid: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.