Nieuws Protestantse kerk Tubbergen

Uitnodiging uitje kindernevendienst

19-05-2017

Uitnodiging uitje kindernevendienst

Als afsluiting van het seizoen gaan wij gezellig een middagje met de kinderen van de kindernevendienst weg.
Dat gaat gebeuren op zaterdag 24 juni 2017.
Wij gaan er een mooie middag van maken met elkaar!

Rabo Clubkascampagne De Delle !!!! Stemmen !!!!

05-05-2017

Vrienden van de Delle;

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen zij € 175.000,- beschikbaar voor de Rabo Clubkas Campagne! Alle klanten van de bank mogen meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.
Iedere klant heeft deze week een mail of een brief per post ontvangen  en kan daarmee van 2 tot en met 22 mei 2017 zijn stem uitbrengen op clubs die deelnemen aan de Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is dus geld waard!

Gereedschapberging en namenlijst begraafplaats

05-05-2017

Bij de ingang van onze begraafplaats staat een nieuw huisje waarin de lijst hangt met alle overledenen en als je de schuifdeur naar links schuift krijg je de berging van gieters, harken en bezems.

Rommelmarkt De Delle 22 april

28-04-2017

Zaterdag 22 april heeft de Delle Benefiet een rommelmarkt gehouden in de grote zaal van De Delle.