Nieuws Protestantse kerk Tubbergen

Rabobank Clubkas Campagne

20-03-2019

Alle klanten van de Rabobank krijgen vanaf vandaag de stemcode's via mail of post toegestuurd. Niet alleen de Delle, maar ook Zang en Vriendschap en de Hervormde vrouwenvereniging doen mee. Met uw stem krijgen zij een financiële bijdrage van de Rabobank. Laat uw stem niet verloren gaan en stem op één van deze, aan onze kerk verbonden doelen.
Van harte aanbevolen.

Samen loop voor Hoop

SAMENLOOP VOOR HOOP

Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 wordt in Tubbergen de SamenLoop voor Hoop gehouden. SamenLoop voor Hoop is een uniek evenement van KWF Kankerbestrijding, waarbij deelnemers 24 uur lang stilstaan bij kanker en samen lopen om het leven vieren. Met deze Samenloop wordt geld ingezameld, steken de lopers (ex)kankerpatiënten een hart onder de riem en is er aandacht voor en informatie over uiteenlopende aspecten van kanker.

De 24-uursloop is geen wedstrijd, maar een continue wandeling. Hierbij wisselen teamleden elkaar af. Er loopt altijd minstens één teamlid: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Palmpaasontbijt 14 april 2019

02-03-2019

Ook dit jaar zal er op Palmzondag, 14 april a.s., weer een Palmpaasontbijt voor de dienst worden georganiseerd. Het ontbijt zal om 8.45 uur beginnen. We hopen dat ook dit jaar weer veel (uitgeslapen) gezichten te mogen begroeten.

Vacature kerkelijk werker (0,3 0,5 fte)

02-03-2019

De Protestantse Gemeente Tubbergen heeft een leuke en uitdagende taak te bieden aan een

KERKELIJK WERKER (m/v)