Nieuws Protestantse kerk Tubbergen

Kerkbalans 2021

15-01-2021

Thema Kerkbalans 2021 ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’

De actie Kerkbalans gaat weer van start. Het thema van dit jaar is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. We hopen ook in 2021 dat we weer op u mogen rekenen. Geef voor de toekomst van de kerk.

We maken met elkaar vreemde tijden door, vandaar dat Kerkbalans juist nu oproept om gul te geven en de bijdrage voor ondersteuning van de plaatselijke kerk niet over te slaan.

Ook al omdat de vaste kosten van de kerk doorgaan en er extra uitgaven voor o.a. een beeld- en een geluidsinstallatie zijn gedaan. Op deze manier kunnen we contact blijven houden met de gemeenteleden.

De enveloppen worden vanaf 16 januari gebracht en worden uiterlijk 30 januari weer opgehaald.

Gemeentebrief 17 januari 2021

15-01-2021

Hallo,

Hierbij de link naar de Gemeentebrief van 17 januari 2021

Tevens is het Protocol Coronamaatregelen versie 6 PG Tubbergen bijgevoegd.

Gemeentebrief 17 januari 2021

Orde van dienst verschijnt in beeld bij Kerkdienst gemist.

Protocol Coronamaatregelen PG Tubbergen versie 6

De Gemeentebrief en het Protocol kunt u lezen door op bovenstaande link's te klikken

Via deze link kunt u de kerkdiensten bekijken

Renovatie aula De Delle 2020 / update 19-12-2020 (foto's en tekst)

01-01-2021

De aula in De Delle is inmiddels al zo'n 25 jaar in gebruik voor opbaringen en condoleances. In die 25 jaar is er veel veranderd als het gaat om de wensen die er zijn met betrekking tot het afscheid nemen van overledenen. En zoals we thuis van tijd tot tijd ons interieur aanpassen, zo was de aula inmiddels ook wel toe aan een verandering.

Kalenders Protestantse Gemeente Tubbergen 2021

01-01-2021

Dit jaar zijn er tijdens Oogstdankdag kalenders van onze kerk en het dorpshuis in Bruinehaar bezorgd.

We hebben nog een aantal van deze mooie kalenders over.