Nieuws Protestantse kerk Tubbergen

Collecte Kindernevendienst

11-11-2019

Jarenlang zijn aan het einde van het jaar collectanten langs de deur gegaan met de collecte voor de kindernevendienst. Door diverse omstandigheden is het aantal collectanten verminderd en lukt het niet alle routes bezet te krijgen. De leiding van de kindernevendienst heeft besloten te stoppen met de collecte op deze wijze.

ZWO Kerstpakkettenactie Oost Europa

11-11-2019

Na de geslaagde kledingactie van 9 november jl., willen we ook dit jaar weer traditiegetrouw een kerstpakkettenactie houden voor een deel van de bevolking van Roemenië en Oekraïne. In samenwerking met kerk en een humanitaire stichting zullen in 11 plaatsen waarmee de Werkgroep contacten onderhouden, pakketten worden uitgedeeld.

Kerst-broodmaaltijd

11-11-2019

Op zaterdag 14 december organiseren de Hervormde vrouwenverenigingen van Tubbergen en Manderveen een gezellige kerst-broodmaaltijd voor iedereen boven de 55 jaar.

Verkoopdag 23 november 2019

09-11-2019

.De aktiviteiten commissie van de Vrouwenver, organiseert op zaterdag 23 november a.s. weer haar jaarlijkse verkoopdag in De Delle.

Wandeling springendal 12 oktober 2019

12-10-2019

Foto's van de wandeling op 12 oktober 2019

Een nieuw seitzoen

19-10-2019

Een nieuw seizoen

Dit jaar gaan we voor het eerst ook werken met een activiteitenprogramma en een bijbehorend activiteitenboekje. De commissie Inspiratie en Ontmoeting heeft een prachtig programma samengesteld dat u kunt vinden in het boekje dat u samen met de Ringsproak ontvangt. Een mooi en inspirerend seizoen toegewenst!