Nieuws Protestantse kerk Tubbergen

Adventsproject en kinderkerstfeest

07-12-2019

Aankondiging adventsproject kindernevendienst en het kinderkerstfeest op 22 december 2019.

Kerstproeverij ‘The Sound of Christmas’

07-12-2019

Na het succes van vorig jaar komen we ook dit jaar weer met een bijzondere en laagdrempelige kerstviering. Op weg naar kerst bieden we de gelegenheid om tussen alle kerstinkopen even stil te staan bij de boodschap van kerst. (Protestantse Kerk, Aanvang 19.30 uur)

Eeuwigheidszondag

De mensen van voorbij

zij worden niet vergeten.
De mensen van voorbij
zijn in een ander weten.
Bij God mogen ze wonen,
daar waar geen pijn kan komen.
De mensen van voorbij
zijn in het licht, zijn vrij.

Vrijwilligers avond 15 november 2019

23-11-2019

De vrijwilligers avond vrijdagavond 15 november werd goed bezocht en was erg gezellig. We hebben samen genoten van  een quiz met vragen over onze kerk.

Collecte Kindernevendienst

30-11-2019

Jarenlang zijn aan het einde van het jaar collectanten langs de deur gegaan met de collecte voor de kindernevendienst. Door diverse omstandigheden is het aantal collectanten verminderd en lukt het niet alle routes bezet te krijgen. De leiding van de kindernevendienst heeft besloten te stoppen met de collecte op deze wijze.

ZWO Kerstpakkettenactie – Oost Europa

30-11-2019

Na de geslaagde kledingactie van 9 november jl., willen we ook dit jaar weer traditiegetrouw een kerstpakkettenactie houden voor een deel van de bevolking van Roemenië en Oekraïne. In samenwerking met kerk en een humanitaire stichting zullen in 11 plaatsen waarmee de Werkgroep contacten onderhouden, pakketten worden uitgedeeld.

Kerst-broodmaaltijd

30-11-2019

Op zaterdag 14 december organiseren de Hervormde vrouwenverenigingen van Tubbergen en Manderveen een gezellige kerst-broodmaaltijd voor iedereen boven de 55 jaar.

Een nieuw seitzoen

19-10-2019

Een nieuw seizoen

Dit jaar gaan we voor het eerst ook werken met een activiteitenprogramma en een bijbehorend activiteitenboekje. De commissie Inspiratie en Ontmoeting heeft een prachtig programma samengesteld dat u kunt vinden in het boekje dat u samen met de Ringsproak ontvangt. Een mooi en inspirerend seizoen toegewenst!