Nieuws Protestantse kerk Tubbergen

Geslaagde afsluiting van kinder- en jeugdwerk seizoen

20-07-2019

Wat kunnen we terugkijken op een mooi en fijn seizoen!

Ook de afsluiting hiervan was zeer geslaagd!

Eerst hebben we met elkaar iets gedronken en lekker gesnoept!

Boekenmarkt Zang en Vriendschap

20-07-2019

Evenals vorige jaren zal door Zang en Vriendschap tijdens de fietsvierdaagse weer een boekenmarkt gehouden worden op het plein bij de kerk. Datum: dinsdag 30 juli. De opbrengst van de verkochte boeken is bestemd voor het koor.

Tubbergen Zingt

20-07-2019

Woensdag 31 juli zingt Tubbergen weer. Tijdens de fietsvierdaagse houden we voor de dertiende maal onze bekende zangdienst. We hopen dan ook op veel bezoekers, gemeenteleden en vakantiegangers! We zingen samen een aantal mooie liederen uit ons liedboek, Johannes de Heer, Opwekking en andere bundels.

Ringviering om door een ringetje te halen

22-06-2019

De Protestantse gemeenten uit Denekamp, Oldenzaal, Ootmarsum,Tubbergen en Denekamp hielden een gezamenlijke Ringviering. 't Stift was het decor en de weersomstandigheden waren dusdanig dat de viering in de buitenlucht gehouden kon worden. Achter de Stiftskerk waren alle stoelen tot de laatste plek bezet en moesten er nog extra zitplaatsen worden gerealiseerd.

Kaarsenzakken Samenloop voor Hoop

02-06-2019

Tijdens de SamenLoop voor Hoop is de Kaarsenceremonie. Rondom het parcours staan duizenden kaarsenzakken met persoonlijke wensen en gedachtes. Een indrukwekkende zee van lichtjes delen de emoties en geven de warmte van herdenken, vertrouwen en hoop.

Samen loop voor Hoop

06-04-2019

SAMENLOOP VOOR HOOP

Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 wordt in Tubbergen de SamenLoop voor Hoop gehouden. SamenLoop voor Hoop is een uniek evenement van KWF Kankerbestrijding, waarbij deelnemers 24 uur lang stilstaan bij kanker en samen lopen om het leven vieren. Met deze Samenloop wordt geld ingezameld, steken de lopers (ex)kankerpatiënten een hart onder de riem en is er aandacht voor en informatie over uiteenlopende aspecten van kanker.

De 24-uursloop is geen wedstrijd, maar een continue wandeling. Hierbij wisselen teamleden elkaar af. Er loopt altijd minstens één teamlid: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.