Kerkdienst gemist

Vanaf heden hebben we de mogelijkheid om de kerkdienst online te volgen via geluid of via beeld en geluid.

Kies de juiste keuze in het menu hiernaast.

U kunt meedoen met de collectes via de Givt app. Klik op de Givt button boven in het scherm en scan vervolgens met de Givt-app de QR-code.

De vervolg stappen, kunt u dan doen in de app.

Namens de Diaconie en de Kerkvoogdij van harte aanbevolen.

Hieronder een beschrijving van Givt.

Het is niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas. Maar dit heeft een aantal nadelen. Naast de muntjes voor de wagentjes bij de supermarkt, kunt u bijvoorbeeld ook tijdens de dienst bij de collecte in de problemen komen.

Voor die mensen hebben we goed nieuws, want wij zijn van start gegaan met een nieuwe manier van collecteren, waarbij u met uw smartphone kunt doneren. Dat doen wij samen met Givt; het bedrijf dat deze oplossing maakt. Wilt u gebruik maken van deze service, dan heeft u de Givt-app nodig. Deze kunt u downloaden op www.givtapp.net/download.

De Givt-app kan ook gebruikt worden voor de collectes tijdens online-kerkdiensten. Klik op de Givt button boven in het scherm en can de QR code met de app en volg verder de stappen in de app.

Geeft u liever contant? Geen probleem, want naast het geven met uw smartphone kan u altijd contant geld geven aan de collecte.

Begeleiding gebruik Givt-app