Kerk Web Radio

Om de diensten te beluisteren klik hier. Dit geldt voor live uitzendingen en voor eerder opgenomen kerkdiensten.

Nadere informatie kerkwebradio.

Hoe werkt het:

Het is voor bezitters van een PC mogelijk om via internet een kerkdienst uit onze kerk te volgen. Vanzelfsprekend moet de PC voorzien zijn van luidsprekers of hoofdtelefoon, maar ook een audiospeler zoals Windows Media Player of WinAMP is noodzakelijk.

Op de meeste PC’s is Windows Media Player standaard geinstalleerd.

Natuurlijk dient de PC wel verbonden te zijn met internet (on line), dat kan dus via een analoge telefoonlijn met modem, een digitale ISDN-verbinding of een kabel- of ADSL-modem.

Alle kerkdiensten, rouw- en trouwdiensten en anderszins bijzondere diensten in de Kerk, zijn rechtstreeks te beluisteren.

Uitsluitend de reguliere kerkdiensten op zon- en feestdagen worden bovendien een tijd bewaard zodat het ook mogelijk is een dergelijke dienst achteraf (archief) te beluisteren.

Als u een vorige dienst nog eens wilt beluisteren, kunt u klikken op één van de data, die onder het kopje ‘opnamen’ vermeld staan.

Ook bestaat de mogelijkheid om een dienst te bewaren, door deze te downloaden [klik op ‘Download (…MB)’ naast het pijltje.]

Gemeenteleden die niet zo vertrouwd zijn met de computer kunnen ook via een zgn. Lucas-kastje de kerkdiensten beluisteren. Voor evt. vragen m.b.t. de kerkradio kunt u contact opnemen met of Jaap Kerkvliet of (0546 624024)

Belangrijk nieuws voor gebruikers van Kerkradio via kerkdienst gemist.

Nieuwe mediaspeler.

De organisatie van kerkdienst gemist heeft, mede vanwege de aankondiging dat Google Flash geblokkeerd gaat worden in de Chrome browser, de mediaspeler vernieuwd.

Dit is vooral gebeurd vanwege beveiligingsproblemen.

U kunt kerkdiensten van kerkdienst gemist vanaf nu het best beluisteren via de belangrijkste webbrowsers Chrome, Safari, Firefox, Microsoft Edge of Internet Explorer 11. Bij deze webbrowsers zult u geen problemen met de verbinding hebben.

Oudere browsers zoals Internet Explorer 9 en 10 functioneren wel maar kunnen beperkingen hebben.

Mocht u problemen hebben met de instellingen van uw computer kunt u contact opnemen met Koos Prins (06-12920343) of met Jaap Kerkvliet (0546-624024)