Jeugdkerk PKN Tubbergen

Alle jeugd is welkom in de kerk

Jeugdkerk

Op de eerste zondag van de maand is er jeugdkerk voor de jongeren die naar de Middelbare School gaan. De jeugdkerk begint om 10.00 uur of 10.30 uur (gelijktijdig met de kerkdienst) en duurt ongeveer een uur.

De jeugdkerk is een ontmoetingsplaats waar jongeren met elkaar kunnen praten over alles wat ze bezighoudt. Soms is dat vanuit het geloof maar ook vaak vanuit het leven van alledag waarbij we de kranten er op na slaan op zoek naar alles wat we leuk, vreemd, gemeen, eerlijk, lief of nog wat anders vinden.

Tijdens de jeugdkerk wordt er een collecte gehouden waarvan de opbrengst wordt geschonken aan een doel wat door de jeugd samen met de kinderen van de kindernevendienst wordt uitgezocht.

Verder zijn we als jeugdkerk betrokken bij de organisatie en invulling van de jeugddiensten, nemen we deel aan Sirkelslag Young (een interactief spel waar meer dan 300 teams aan deelnemen) en hebben we een keer per jaar een gezellige activiteit.